У Харкові вранці 30 квітня затримали жінку, яка блукала вулицями голяка. При собі вона мала пакет, в якому правоохоронці виявили відрізану жіночу голову. Про це повідомляють у співтоваристві «Солнцелікий Харків», публікуючи відповідні фото з місця події.

«Повний треш в Харкові з ранку. На Залютіно гола жінка бігала з пакетом, у якому виявлена жіноча голова. Жінка з заточенням кидався на поліцейських, які за нею гналися з Холодної гори», - відзначають в співтоваристві.

«Подробиці кіпіша на Залютіно. У Малыхи (голою) в пакеті виявлено людська жіноча голова. Малыха з заточенням кидався на копів, які за нею гналися», - розповіли автори посту трохи пізніше.

Фото: "Сонцеликий Харків"
Фото: "Сонцеликий Харків"
Фото: Сонцеликий Харків

Фото: «Солнцелікий Харків»
Фото: «Солнцелікий Харків»

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Коментарів від поліції поки немає, подробиці жахливої події встановлюються. Також не відома особа затриманої, і знаходиться вона під впливом будь-яких психотропних речовин.

«Як нудно я живу…», «чи То ще буде, психушки та тубдиспансери закрили, тримайся Україна!!!», «А ми були в шоці від жінки з убитим котом... а тут таке...», - коментують харків'яни.

Нагадаємо, в воді на Оболонській набережній, що в Києві був знайдений труп чоловіка. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив Влад Атонов. За словами автора поста, останки чоловіка пробули в річці досить довгий час. На місці подій працюють правоохоронці.

Нагадаємо, раніше Поліція просить допомоги у упізнання тіла чоловіка знайшли в Києві в сміттєвому мішку

Як повідомляє портал «Знай.ua» Дідусь-канібал викрав чоловіка, який порушив самоізоляцію, і з'їв його

Також «Знай.ua» писав, що Під Львовом наркомани заманили в ліс і по-звірячому вбили пару підлітків, - "забили бітами і підпалили"