На Харківщині коронавірусом заразилися пацієнти Обласної психіатричної лікарні. Про це повідомив голова Харківської обласної держадміністрації Олексій Кучер на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, за минулу добу Харківщина встановила антирекорд за кількістю нових випадків захворювання на коронавірус – як підозр, так і підтверджених випадків зараження.

Серед жителів області за добу підтвердили 22 випадки захворювання COVID-19: серед пацієнтів - мешканці «Харкова, Харківської, Зачепилівського, Чугуївського, Ізюмського, Зміївського та Богодухівського районів».

Скрін, Олексій Кучер на своїй сторінці в Facebook

За інформацією, оприлюдненою Кучером, поки не встановлені всі джерела зараження, але точно відомо, що 11 випадків виявлено в «Обласній психіатричній лікарні №1». Хворі - жителі Чугуївського, Зміївського, Ізюмського, Богодухівського, Зачепилівського районів.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

За весь час пандемії в Харкові зафіксували 359 випадків захворювання смертельно небезпечним COVID-19. Повідомлялося про дві смерті від коронавіруса, одужали – 15 осіб.

Нагадаємо, перевалило за 8 тисяч - МОЗ оприлюднило дані з коронавірусу на 25 квітня.

Як повідомляв Знай.uа натовп влаштував "голодні протести" через карантин, є загиблі.

Знай.uа писав, не працює кожен сьомий – люди масово страждають від "епідемії" безробіття, що загрожує країні.