Харків'ян обурив хлопець, який взяв цуценя по оголошенню і клявся, що буде про неї піклуватися, а замість цього кинув тварина в орендованій квартирі напризволяще. Про це повідомили в співтоваристві «ХС. Харків» у соціальній мережі Facebook.

За словами дівчини, яка віддала цуценя «в добрі руки», хлопець запевняв, що має власне житло і буде доглядати за твариною. Пізніше виявилося, що він жив на квартирі, яку згодом пограбував. При цьому, з'їжджаючи звідти, зловмисник ще й кинув цуценя одного.

Тварина, яке залишилось без господаря, повернули колишній власниці.

Фото: «ХС Харків»
Фото: «ХС Харків»

"Знайомтеся, це Артем. Він взяв цуценя по оголошенню, запевняв, що живе у своїй квартирі і буде доглядати за ним. Виявилося, квартира знімна, він з'їхав звідти і просто залишив цуценя одного. Песеля вже повернули дівчині, яка віддавала його в «хороші руки». До речі, цей тип ще і знімну квартиру грабанул», - пишуть у співтоваристві, публікуючи фото хлопця.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, не тільки лебеді і дельфіни - через карантин людей почали витісняти леви.

Як повідомляв Знай.іа видри влаштували батл за світ без людей - кадри "звірячої війни" довели до сміху