Поки перукарні та салони краси в Україні закриті на карантин, харків'яни, як можуть, знаходять вихід із ситуації, що склалася. Фото одного з імпровізованих «салонів» опублікували в телеграм-каналі «Kharkiv Journal».

«Барбершоп «Гараж»», - підписала знімок автори посту.

Фото: Kharkiv Journal
Фото: Kharkiv Journal
Перукарня в гаражах

На опублікованому фото – гаражі, перед якими знаходяться троє чоловіків. Двоє з них зайняті стрижкою – один сидить на табуретці, прикритий простирадлом чи ковдрою, а другий – схилився над ним з ножицями.

По фото не можна сказати, чи дотримуються учасники сценки масковий режим – їх облич не видно. Зазначимо, що стрижка відбувається на відкритому повітрі в безлюдному місці – таким чином, перукар і його клієнт практично не порушують вимог карантину по коронавирусу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, "держава в смартфоні" буде стежити за самоізоляцією українців, деталі нововведення.

Як повідомляв портал Знай.uа, заробітчани за рік наповнили бюджет України на рекордну суму – навіть МВФ стільки не дасть.

Також портал Знай.uа писав, що тисячі киян залишилися без роботи через карантин, це катастрофа – "18 чоловік на місце".