Україна вже тривалий час знаходиться на карантині через пандемію коронавірусу. Через це у Харкові закрили практично всі заклади, крім заправок, аптек і продуктових магазинів.

Також у відповідності з карантинними заходами на вулиці всі зобов'язані носити захисні маски, а в магазин може входити лише обмежена кількість людей.

Незважаючи на те, що через карантин закрили практично всі заклади, в Харкові помітили, що один з місцевих барів-наливайок відкритий. І незважаючи на ранній час і карантин, він все ж користується попитом, і в чергу вишикувалися вже кілька людей.

Фото Солнцелікий Харків


"Жорсткий карантин на х&евих будинках, черга бл*ть в гендель-наливайку. Ріднулі приймають мікстури від корони. Слава Богу що хоч спорт майданчики позакривали", - сказано в повідомленні спільноти "Солнцеликий Харків".

9.30 жёсткий карантин на х&ёвых домах, очередь бл&ть в гандель-наливайку. Роднули принимают микстуры от короны. Слава Богу шо хоть спорт площадки позакрывали. Фоткал на сто грамм.

Geplaatst door СолнцеЛикий Харьков op Donderdag 23 april 2020

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "держава в смартфоні" буде стежити за самоізоляцією українців, деталі нововведення.

Як повідомляв портал Знай.uа , заробітчани за рік наповнили бюджет України на рекордну суму – навіть МВФ стільки не дасть.

Також портал Знай.uа писав, що тисячі киян залишилися без роботи через карантин, це катастрофа – "18 чоловік на місце".