Україна продовжує "сидіти" на карантині, а разом з нею і всі українці. І ясна річ, що зараз сидячи на тривалому карантині, не маючи можливості піти в якийсь заклад, або, банально, купити собі щось смачненьке прогулюючись вулицями свого міста, наприклад - багатьма улюблену шаурму. Адже погодьтеся - іноді ж хочеться поласувати нею. Але зараз через карантин всі точки з цієї вуличної їжею закрилися.

А що робити якщо так хочеться поїсти її? Правильно - приготувати її самостійно.

Простий і апетитний рецепт домашньої шаурми, яку можна приготувати за кілька хвилин, сподобається, мабуть, кожному.

Приготування шаурми
Приготування шаурми

Таку шаурму можна запропонувати і для ситного сніданку, і для повноцінного обіду чи вечері.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Склад:

  • Лаваш тонкий - 3 шт.
  • Філе куряче - 1 шт.
  • Капуста пекінська - 0,5 качана
  • Помідор - 1 шт.
  • Огірок свіжий - 2 шт.
  • Огірок солоний - 1 шт.
  • Майонез - 200 г
  • Олія соняшникова - 2 ст. л.
  • Масло вершкове - 1 ч. л.
  • Часник - 2 зубчики
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Сіль - за смаком

Приготування:

1. Куряче філе помити, обсушити паперовим рушником, розрізати на кілька частин.

2. Обсмажити куряче м'ясо до готовності на суміші рослинного і вершкового масла.

3. В процесі підсмажування філе потрібно посолити і поперчити.

4. Гаряче підсмажене філе щільно загорнути у фольгу, щоб м'ясо залишалося соковитим і гарячим, поки ви будете нарізати овочі.

5. Тим часом тонко нарізати пекінську капусту.

6. Свіжі і солоні огірки нарізати соломкою.

7. З помідора видалити насіння і теж нарізати соломкою.

8. Потім звільнити м'ясо від фольги і нарізувати маленькими довгастими шматочками.

9. У майонез додати дрібно нарізаний часник.

10. Лист лаваша змастити майонезом.

11. На край лаваша викласти капусту, огірки, помідори і м'ясо.

12. Загорнути лаваш у вигляді рулету з закритими краями.

13. При бажанні підігріти шаурму на сухій сковороді.

14. Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 3 шаурми.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Так швидко ви ще не готували — простий рецепт піци на сковороді за 10 хвилин

Як повідомляє портал «Знай.ua» Хрусткі картопляні тости з шинкою і сиром - 10 хвилин і ви шеф-кухар

Також «Знай.ua» писав, що Простий рецепт буженини для початківців, легко готувати смачно частувати