У Харкові за водіння в нетверезому вигляді правоохоронці затримали священнослужителя. Про це повідомляє телеграм-канал Kharkiv Journal.

Зазначається, що людина в одязі священика була дуже п'яна і ледь трималася на ногах. При цьому він навіть не міг виразно розмовляти. Затримали його з гонитвою на окружному мосту, коли він рухався у напрямку Золочева.

«Сьогодні копи взяли буху святість на окружному мосту в сторону Золочева. Гналися за ним з вулиці Отакара Яроша, оформили 130-ю, був п'яний у м'ясо, насилу стояв на ногах, навіть розмовляти не міг», - відзначають в співтоваристві.

Фото: Kharkiv Journal
Фото: Kharkiv Journal

Фото: Kharkiv Journal
Фото: Kharkiv Journal

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Фото: Kharkiv Journal
Фото: Kharkiv Journal

Фото: Kharkiv Journal
Фото: Kharkiv Journal
Фото: Kharkiv Journal

Скрін, eparchia.kharkov.ua

При цьому автори поста зазначають, що затриманий - протоієрей Богдан Йосипович Іванчук, настоятель Вознесенського храму в Золочеві.

«Але найцікавіше в цій історії, що зовсім недавно збирали всім районом йому гроші на лікування цирозу печінки», - дивуються в телеграм-каналі.

Нагадаємо, на Київщині, в селі Саливонки, сталося жахливе вбивство. Жертвою став 25-річний хлопець, який напередодні розпивав алкоголь зі своїм товаришем.

Як повідомляв портал Знай.uа , поблизу села Рипнов Буського району Львівської області виявили тіло мертвого чоловіка в річці.

Також портал Знай.uа писав, що на вулиці Моторної, у Львові, в квартирі виявлено два тіла – жінки і чоловіки без ознак життя зі слідами насильницької смерті.