У Харкові сталася жахлива НП, в одному з торгових центрів міста сталася пожежа.

Про це повідомляє Телеграм-канал "Kharkiv Journal".

Так, у середу, 22 квітня в Харкові в торговому центрі "Дафі" сталося загоряння. Відомо, що горить дах кінотеатру "Мультиплекс".

На місце події оперативно виїхали 12 підрозділів ДСНС на чолі зі штабом пожежогасіння міста. Прибулі на місце НП рятувальники локалізували вогонь на площі 15 квадратних метрів. На даний час гасіння пожежі триває.

Фото з телеграм-каналу


За попередньою інформацією, сталося загоряння покрівлі в одному із залів кінотеатру "Мультиплекс". Спрацювала пожежна сигналізація. Інформації про постраждалих у результаті події немає.

Після повної ліквідації пожежі, фахівці будуть встановлювати причини загоряння.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, пожежі в Житомирській області розгулялися не на жарт, задіяли танки і військових - відео.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua" , Чорнобиль третю добу знищує безжалісний вогонь, тушкують десятки гектарів з повітря відео. Зона відчуження продовжує горіти, рятувальники показали відео з Чорнобиля.

Також "Знай.ua" писав, жителі згорілих сіл на Житомирщині самостійно евакуювалися - забирали корів і йшли пішки.