У Харкові медикам відділення дитячої травматології в одній з лікарень видали «засоби захисту», чистота і ефективність яких викликають великі сумніви. Про це стало відомо з повідомлення в телеграм-каналі Kharkiv Journal.

"Дитяча травматологія! Ось такі засоби захисту видали, не хочу навіть уявляти, після чого ці марлі (((( Так що, Україна готова до епідемії????? - Слів немає, тварюки!! Мерси не забули там прикупити?? І замовити в Китаї засоби захисту +40%????», - обурюється автор посту, публікуючи фотографії отриманих в лікарні масок.

Фото: телеграм-канал Kharkiv Journal
Фото: телеграм-канал Kharkiv Journal

На знімках – «медичні маски», явно виготовлені з підручних засобів – марлі і гумок. При цьому якість використаних матеріалів жахає – марля у незрозумілих плямах рудо-бурого кольору, невідомого походження. Ступінь захисту, яку може забезпечити така маска, викликає закономірні сумніви. Залишається тільки гадати, як повинні медичні працівники Харкова захищатися від смертельно небезпечного коронавірусу в умовах пандемії.

Додамо, що в країні щодня діагностують коронавірус у сотень медиків. Число інфікованих лікарів вже перевалило за 1,2 тисячі осіб.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, скасування рейсів і виплата компенсацій українські туроператори змінили правила. Українські туроператори змінили правила виплати компенсацій і скасування турів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Шмигаль назвав два сценарії продовження карантину в Україні. Карантин в Україні, який був введений до 24 березня у зв'язку з поширенням пандемії коронавірус, можуть послабити

Також Знай.uа" писав, як пересуватися машиною на карантині, список заборон і документів. Нові правила карантину в Україні