Грабіжники, які напали на харківського журналіста Олексія Кусова, відібрали у нього 40 тисяч гривень.

Даний злочин стався близько 22:40 на вулиці Шатиловской. У поліцію звернувся 35-річний харків'янин і повідомив, що у дворі біля його будинку на нього напали двоє невідомих. Грабіжники заволоділи сумкою жертви, в якій знаходилися 40 тисяч гривень та банківські картки.

Було відкрито Кримінальне провадження за статтею 186 КК України ("грабіж").

Нагадаємо, харківський журналіст Олексій Кусов заявив, що на нього напали двоє невідомих. Відповідний відеодоказ чоловік розмістив на своїй сторінці в Facebook.

За словами журналіста, інцидент стався у дворі його будинку в понеділок, 20 квітня близько 22:30, коли він повертався з продуктового магазину. На запису з камери спостереження видно, як до жертви зі спини підбігають двоє невідомих і починають його бити. Коли нападники ретируються, журналіст встає і відкриває вогонь із пістолета у бік зловмисників.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Хочу відразу сказати товаришам, які заплатили за цю маячню. По-перше, продукти ви мені оплатите. А по-друге, ваші умови, ваші залякування, ваше бабло мені нахрен не треба", - сказав Олексій Кусов.

Незабаром після нападу на місце події приїхала слідчо-оперативна група поліції, проте затримати нападників по гарячих слідах не вдалося.

20.04.20 нападение во дворе собственного дома! Обращение к бандитам и прочей нечисти! Прошу репост! #Кусов

Geplaatst door Алексей Кусов op Maandag 20 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Погрожував зброєю і вимагав "викуп" за пасажирів - копи затримали рекетира, який напав на маршрутку

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Києвом нахабний злодій в погонах обніс будинок дідуся - ні пенсії, ні подушок

Також «Знай.ua» писав, що Школярі пішли на зухвалий грабіж заради 70 гривень, копи спіймали підозрюваних