У Харкові на вулиці Архітектора Альошина під колеса автомобіля потрапила літня жінка, від отриманих травм вона померла на місці події.

Про це повідомляється в Telegram-каналі "Х**ва Україна".

"У Харкові на вул. Архітектора Альошина збили бабусю смерть. Вона йшла отримувати пенсію в "Укрпошту", пішохідний знак знаходився в 50 метрах від місця трагедії, але жінка навіть не подумала скористатися ним",- написали в повідомленні.

скріншот
скріншот

Як стало відомо, пенсіонерка 1944 року народження йшла на "Укрпошту" отримувати пенсію. Тим не менш, в 50 метрах від місця трагедії є пішохідний знак, однак вона переходила дорогу у непризначеному для цього місці. І це рішення стало для літньої жінки фатальним.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Карантин у Харкові "вигнав" пільговиків з транспорту. Маршрутники взялися за старе, відео скандалу

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Києвом водій легковика на дикій швидкості влаштував ДТП на світлофорі, - "А раптом там діти?"

Також «Знай.ua» писав, що На Львівщині юний мотоцикліст покалічив жінку, забувши про гальма