Україна вже тривалий час знаходиться на карантині через пандемію коронавірусу. У зв'язку з цим українцям рекомендували утриматися від походу до церкви на Великдень.

Але, мабуть, не всі дотримуються цих рекомендацій. Так у Харкові зняли, як величезна кількість людей зібралися біля церкви. На відео видно, як безліч людей виходить з храму, а потім зі свічками йдуть кругом неї.

Скріншоти


"Не більше 10 осіб у церкві, говорили вони. Тільки священнослужителі, говорили вони. Чоловік 150-200 вийшли з церкви на Залютіно і рушили хресним ходом", - сказано в підписи під відео "
Солнцелікий Харків".

Зазначимо, що під час карантину варто якомога більше часу проводити вдома, також не варто залишати його без крайньої на те потреби. На вулицях варто використовувати маски і гумові рукавички, щоб уникнути зараження.

Пасха по х&евчански. Не больше 10 человек в церкви, говорили они.

Пасха по х&евчански. Не больше 10 человек в церкви, говорили они... Только священнослужители, говорили они... Человек 150-200 вышли из церкви на Залютино и двинулись крестным ходом. Снимал на "Directed by Robert B. Weide" Мы в Телеграм https://t.me/joinchat/AAAAAEl6qvMJMXzU-AMz4g

Geplaatst door СолнцеЛикий Харьков op Zaterdag 18 april 2020

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у МВС розповіли, скільки тисяч українців на Великдень порушили "святий "карантин і були покарані.

Як повідомляв Знай.ua , харків'яни начхали на карантин і стовпилися в церквах заради Великодня, - "Вони думають, що безсмертні".

Знай.ua писав, Київ святкує Великдень в умовах карантину.