Якість повітря над Харковом продовжує погіршуватися. Про це свідчать дані сервісів по контролю за станом повітря у всьому світі, пише спільнота «Х**вий Харків».

«Рівень забруднення в Харкові на даний момент з позначками «нездоровий», а в деяких районах - «дуже нездоровий»», - пишуть у співтоваристві, посилаючись на дані waqi.info.

Скрін, waqi.info
Скрін, waqi.info

Згідно вимірам, рівень забрудненості повітря у Харкові в деяких районах досягає 198 одиниць, що відповідає шкалі як «нездоровий». При цьому в Києві максимальний рівень забрудненості – 143 одиниці.

«Впевнено вийшли в лідери по Європі», - додають автори посту.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Скрін, waqi.info
Скрін, waqi.info

«Якісь підпали зовсім не випадкові. Та і взагалі все, що зараз у світі відбувається не випадково. Присадили піпл на телевізор», «На Київ начхали, а на Харків і поготів, порятунок потопаючого в руках самого потопаючого», «Думаю, затягнуло вже всю Україну», - пишуть в коментарях харків'яни, скаржачись на сморід і гар в місті.

Нагадаємо, слідом за Чорнобильською зоною вогонь нещадно атакував ще одну область – знищує села і ліси.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Дим від пожеж в Чорнобилі перекинулася на Європу – оприлюднили унікальне відео

Також Знай.uа" писав, що Масштабні пожежі змусили "Укрзалізницю" гасити вогонь вагонами, фото.