Опинившись в ізоляції в Іспанії через коронавірус, оперна співачка Юлія Сафонова, родом з Харкова, не розгубилася, а влаштувала концерт на власному балконі. Відповідне відео вона опублікувала на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Дівчина з балкона будинку у Валенсії виконала відому композицію Besame mucho під акомпанемент своєї подруги - відомої колумбійської піаністки Даніели Окампо.

"До наступного виступу готова. З любов'ю з Іспанії", - написала співачка.

"Bésame mucho" bolero en tiempo de cuarentena💃🏼💃🏻 Hasta el próximo concierto! Instagram @ysafonova From Spain with love❤️ #music #live #in #Valencia #classic #piano #inspiration #positive #energy

Geplaatst door Yulia Safonova op Woensdag 8 april 2020

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Концертмейстер, піаніно, оплески шанувальників - справжній концерт. Браво, Юлія!», «Круто! Міні-концертний майданчик, максимум народної уваги», «Заздрю сусідам», «Які прекрасні дівчата!!! І який гарний голос!!!», - коментують імпровізований виступ на балконі в соцмережах.

«Юленька, сонечко, ти прекрасна! Я так давно не чула, як ти співаєш. Просто приголомшливо! Концертмейстеру окреме браво!», «Юлечка, немає лиха без добра, карантин тобі подарував найбільш вдячного слухача», - додають захоплені шанувальники талановитої співачки.

Нагадаємо, школярі переходять на онлайн-навчання – які уроки покажуть телеканали, розклад.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям на карантині підготували ряд змін – податкові канікули та відстрочка по платежах.

Також портал Знай.uа писав, чого не варто робити на вулиці і серед людей, щоб зупинити пандемію коронавіруса.