На Харківщині лікарню, в якій виявлений випадок захворювання коронавірусом, відправили на карантин. Про це розповіли у сільраді селища Вільшани Дергачівського району.

Наголошується, що весь стаціонар місцевої лікарні закритий на карантин терміном на два тижні – тест на коронавірус в однієї з пацієнток дав позитивний результат. Обсервація триватиме «з 16 по 29 квітня включно».

За інформацією сільради, пацієнтку до цього два тижні лікували у стаціонарі від пневмонії, поки тести не показали коронавирусную інфекцію. Чоловік хворої – лікар, він працює в сусідньому селі.

У місцевій поліклініці розповіли, що тестують на коронавірус всю родину лікаря, поки що чекають результатів. Хвору відправили на лікування в обласну інфекційну лікарню, вона почуває себе нормально. Лікарі впевнені, що незабаром вона одужає.

На обсервації у лікарні опинились кілька пацієнтів, лікарів, медсестер і санітарок. Ще один колишній пацієнт цієї лікарні, якого виписали додому в сусіднє селище днями, знаходиться в самоізоляції. Будівлю лікарні повністю закрили.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, святкування Великодня вдома може зупинити поширення Covid-19 в Україні. Так вважає міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ляшко розповів, коли в Україні буде пік захворювання коронавірусом.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні знову закрили ринки, Ляшко назвав головну причину.