У Харкові сильний вітер наробив лиха, і повалив безліч дерев.

Про це повідомили у міській раді Харкова.

Так стало відомо, що через сильний поривчастий вітер у Харкові впало близько 30 дерев. Найбільшу кількість таких випадків зареєстрували в Індустріальному районі міста -11.

Також шість дерев впали в Шевченківському районі, чотири – в Немишлянскому, три – у Московському і Новобаварскому, ще по одному дереву – у Київському, Основ'янському і Холодногірському районах.

Сильний вітер повалив дерева, фото Вечірній Харків


Також відомо, що через вітер в різних районах міста відламалися і впали 30 великих гілок. Комунальні служби займаються розпилюванням і прибиранням повалених дерев і гілок.

Зазначимо, що сильний вітер краще пересидіти вдома, щоб не потрапити в неприємну ситуацію. Також у такий період краще перенести всі автомобільні поїздки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні штормило не по-дитячому, дерева вбивали людей.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua" , буде зносити кіоски та дерева, кияни завмерли в очікуванні погодного апокаліпсису.

Також "Знай.ua" писав, сміттєвий монстр на Миколаївщині з допомогою вітру розширив свої володіння.