У Харкові на Салтівці вандали розтрощили зупинку. Той самий випадок, коли "сила є - розуму не треба". Вандали були завжди і навіть в карантин вони не припиняють свою "роботу". Розбити, відірвати, поламати - це все до таких хлопців. Мабуть зупинка їм не сподобалася і ось вони вирішили, таким варварським способом підправити її дизайн.

За словами очевидців події , невідомі особи розбили скло на зупинці на проспекті Ювілейному 601-му мікрорайоні.

Розбита зупинка, джерело: Telegram
Розбита зупинка, джерело: Telegram

Нагадаємо, у Львові невідомі вандали розбили скло на зупинці громадського транспорту на пр. Свободи.Про інцидент інформує Львівська міська рада.Чиновники нагадують, що це вже не перший випадок знищення зупинок. Минулого року невідомі особи розбили 4 зупинки у Залізничному і 4 зупинки у Сихівському районах.

Львівська міська рада просить очевидців повідомити подробиці, щоб швидше з'ясувати обставини пошкодження зупинки і притягнути винних до відповідальності.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві затримали 11 вандалів, які пошкодили LED-підсвічування на Алеї художників і напали на людину

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві малолітні вандали розгромили ліфт, накачавшись пивом - дикий шабаш потрапив на відео

Також «Знай.ua» писав, що Вандали атакували Прип'ять у розпал карантину, кадри блюзнірства обурили мережа