У Харкові кур'єрів служби доставки «Ракета» наполегливо «просять» виходити на роботу, навіть якщо вони прийняли рішення про самоізоляції. В іншому випадку їх чекає звільнення. СМС-розсилку з таким повідомленням нещодавно отримали кур'єри сервісу, пишуть в співтоваристві «Ху*вий Харків».

«Добрий день, колеги! В країні карантин, усіх мешканців міста закликають залишатися вдома! Але дуже багато наших кур'єрів, ризикуючи своїм здоров'ям, працюють, і величезне їм спасибі за це!», - пишуть в керівництві «Ракети». Разом з тим додають, що тим працівникам, у яких є «страх заразитися, якщо ви знаходитесь не в межах міста або не маєте можливості виходити на роботу, ми вас не засуджуємо, - але і ви зрозумійте нас!»

Скрін, «Ху*вий Харків»
Скрін, «Ху*вий Харків»

Скрін, «Ху*вий Харків»
Скрін, «Ху*вий Харків»
Скрін, «Ху*вий Харків»

«Кількість замовлень щодня зростає, і їх треба комусь доставляти. Якщо ви не виходите на роботу, то ми зобов'язані найняти на ваші місця нових кур'єрів, і заблокуємо вас, так як ви будете неактивні тривалий час», - пригрозили співробітникам служби.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також у службі лякають кур'єрів тим, що після карантину кількість замовлень різко впаде, і в їх послугах не буде необхідності – «Коли ви захочете вийти на роботу, ваша розблокування може затягнутися на довгий час».

«Хранителі рюкзаків нам не потрібні! Рюкзаки повинні працювати і приносити радість нашим самоізольованим клієнтам!», - додають в керівництві служби доставки.

Нагадаємо, раніше На Львівщині копи оштрафували сотні порушників карантину - мінус дві зарплати за маску

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Львові посилили карантин - як не "влетіти" на дві зарплати, список заборон

Знай.uа писав, що У Львові закохані влаштували весілля на карантині і показали вражаючі фото, - "дрескод - всі в масках"