З 15 квітня всіх, хто перетинає кордон України, відправляють на примусову обсервацію. У Харківській області залишився один працюючий пункт пропуску - "Гоптівка". Але там люди почали масово писати відмову від обсервації.

Про це повідомляє телеграм-канал "ВЕХА (Харків) ДОМА".

Українці поверталися додому через пропускний пункт "Гоптівка". Повідомляється, що величезна кількість людей посадили в один автобус, і при цьому тримали кілька годиною на митниці поки вирішувалося питання про обсервації.

"Якщо ми могли десь підхопити коронавірус, то це в цих автобусах. Нас там було більше тридцяти чоловік, і на жаль не всі були в масках. Нас протримали в цьому автобусі на митниці кілька годин, поки вирішували питання і цими ізоляціями і обсерваціями. Це на мій погляд не дуже людяно, якщо приймають рішення про жорсткі карантинні заходи, то не потрібно збирати так багато людей в одному місці, де буде можливість заразитися і заразити всіх навколо ", - розповіла дівчина, повертаючись в Україну.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також повідомляється, що люди в автобусах стали масово писати відмову від обсервації. Вони також підписують протокол про те, що вони готові отримати повістку в суд.

"Підписали папірці просто пішли на територію України. Ні вимірювання температури, ні якихось інших особливих умов. Тримали їх там з 9:00 ранку, ніякої дистанції, ніхто не дотримувався. Деякі викуповували окремі купе, щоб безпечно приїхати додому, а тут їх посадили в автобус, хто в масках, хто без ", - сказано в повідомленні телеграм-каналу.

Нагадаємо, мер наказав ловити порушників карантину — у руки копам потрапила дружина глави міста. Мер американського містечка наказав ловити всіх порушників карантину.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Італії найбідніші райони отримали несподіваного спільника роздають продукти першої необхідності. Італійська мафія роздає продукти жителям найбідніших регіонів країни.

Також Знай.uа" писав, в 104 роки перемогла пандемію — італійка стала найстаршим людиною, яка одужала після Covid-19. В Італії 104-річна Ада Зануссо вилікувалася від коронавірусу.