Незважаючи на карантин і заборони відвідувати громадські місця, або як мінімум при цьому тримати дистанцію з людьми, жителі спальних районів Харкова десятками шикуються в чергу до бочки з молоком.

Ігноруючи суворі обмеження, які були введені Кабінетом Міністрів України, "вуличні" продавці молока, так і всі охочі його купити, з ними не особливо рахуються.

скріншот з відео
скріншот з відео

скріншот з відео
скріншот з відео


Харківський телеграм-каналу "ВІХА"(Харків) виставив у себе пост з відео, на якому до машини з молоком вишикувалася величезна черга (в основному пенсіонерів) - бажаючих придбати молочка.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

скріншот з відео
скріншот з відео

скріншот з відео
скріншот з відео

"З'явилася нова народна забава в карантин. За молочком постояти, як в минулі часи. Дистанція?! Це для слабаків!
Район заводу Шевченка 🍼",- підписали свій пост телеграм-канал "ВІХА".

скріншот з Телеграму
скріншот з Телеграму

Як показує практика, то пенсіонери не сильно переймаються про своє здоров'я під час пандемії і постійно збираються у величезні черги.

Нагадаємо, Поки в країні триває жорсткий карантин через пандемію коронавірусу і багато хто, на щастя, дотримуються карантинних заходів і не виходять з дому без потреби. У це ж час харківські пенсіонери штурмують кіоски з пресою, магазини та інші місця стандартного скупчення людей. В Телеграм-каналі ВІХА(Харків) виставили пост з фотографією, на якій видно, як велика кількість пенсіонерів стовпилося в черзі до кіоску з пресою. Про безпечну дистанцію і мови не йде.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернес підгодовує харківських пенсіонерів перед виборами, "гречку в законі" засвітили на фото

Як повідомляє портал «Знай.ua» Харківським пенсіонерам дозволили "начхати" на карантин, але пощастило не всім

Також «Знай.ua» писав, що 300 харків'ян обклали драконівськими штрафами - схоже, це тільки початок