Як підтримувати імунітет під час коронавірусу. Виявляється в цьому може допомогти збалансований раціон. Дієтологи розповіли, як правильно харчуватися і які продукти підвищують імунітет проти коронавірусу. Варто додати ці продукти в свій раціон для регулювання рівня цукру в крові. Це важливо під час пандемії COVID-19.

У цей список входять:

Геркулес. Вівсяна каша на сніданок знижує рівень цукру в крові та реакцію на інсулін. Після вживання вівсяних злаків підвищується чутливість до інсуліну і зміцнюється глікемічний контроль. Продукт легко засвоюється організмом.

Каша, фото з вільних джерел
Каша, фото з вільних джерел

Кавуни. Цей продукт стане актуальним тільки через кілька місяців, але навіть сьогодні можна купити деякі імпортні варіанти. Це дуже поживний продукт, добре регулює рівень цукру в крові.

Яйця. Містять важливі нутрієнти, що дарують ситість протягом досить довгого часу. Забезпечують всі добові потреби організму в білках. Плюс курячих яєць ще й у тому, що у них довгий термін зберігання.

курячі яйця, фото Pxhere
курячі яйця, фото Pxhere

Бобові. Містять харчові волокна, складні вуглеводи і білки. Всі три групи нутрієнтів важливі для людей з діабетом. Додавайте ці продукти в свій раціон, не забувайте про горох, боби і сочевицю.

Часник. Його можна їсти і в сирому вигляді і додавати в салати. Містить компоненти, що зменшують рівень цукру в крові. Вони легкодоступні і підходять при будь-якому способі харчування, пише The Health Site.

часник, фото Pxhere
часник, фото Pxhere

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Вино допоможе, антибіотики вб'ють — Комаровський здивував новою порцією рад

Як повідомляє портал «Знай.ua» Є бургер виделкою і викидати сміття на підлогу: топ 5 найбільш незвичайних правил за столом

Також «Знай.ua» писав, що Меню на тиждень для всієї родини: як правильно скласти