Як підтримувати імунітет під час коронавірусу. Виявляється в цьому може допомогти збалансований раціон. Дієтологи розповіли, як правильно харчуватися і які продукти підвищують імунітет проти коронавірусу. Варто додати ці продукти в свій раціон для регулювання рівня цукру в крові. Це важливо під час пандемії COVID-19.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяУ цей список входять:
Геркулес. Вівсяна каша на сніданок знижує рівень цукру в крові та реакцію на інсулін. Після вживання вівсяних злаків підвищується чутливість до інсуліну і зміцнюється глікемічний контроль. Продукт легко засвоюється організмом.
Кавуни. Цей продукт стане актуальним тільки через кілька місяців, але навіть сьогодні можна купити деякі імпортні варіанти. Це дуже поживний продукт, добре регулює рівень цукру в крові.
Яйця. Містять важливі нутрієнти, що дарують ситість протягом досить довгого часу. Забезпечують всі добові потреби організму в білках. Плюс курячих яєць ще й у тому, що у них довгий термін зберігання.
Бобові. Містять харчові волокна, складні вуглеводи і білки. Всі три групи нутрієнтів важливі для людей з діабетом. Додавайте ці продукти в свій раціон, не забувайте про горох, боби і сочевицю.
Часник. Його можна їсти і в сирому вигляді і додавати в салати. Містить компоненти, що зменшують рівень цукру в крові. Вони легкодоступні і підходять при будь-якому способі харчування, пише The Health Site.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, раніше Вино допоможе, антибіотики вб'ють — Комаровський здивував новою порцією рад
Як повідомляє портал «Знай.ua» Є бургер виделкою і викидати сміття на підлогу: топ 5 найбільш незвичайних правил за столом
Також «Знай.ua» писав, що Меню на тиждень для всієї родини: як правильно скласти