Чинний мер Харкова Геннадій Кернес вже почав передвиборну гонку, харків'янам по квартирах почали розносити продуктові набори.

Відповідні фото з'явилося в телеграм-каналі "ВІХА (Харків)БУДИНКУ".

Так харків'янам почали роздавати пакети з продуктами. Сам пакет заслуговує окремої уваги. На білому тлі красувалися сині написи "Геннадій Кернес" і "Олександр Ярославський". Шрифтом і кольором ці пакети дуже нагадують ті, які в свій час роздавала Партія регіонів.

Продуктовий набір, фото ВІХА (Харків)БУДИНКУ


Такий продуктовий набір містить у собі чай, соняшникову олію, борошно, ковбасу, м'ясні консерви, цукор і печиво. Зазначимо, що такі продуктові набори розносять в основному пенсіонерам, і малозабезпеченим.

Іменні пакети. Фото: KHARKIV Today

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, раніше Кернес "вчепився в обличчя" харків'ян, які "довіряють справах" - трюк мера перед виборами підірвав мережу

Як повідомляє портал Знай.ua Кернес спустить шалену суму на рекламу в Facebook і Instagram, заплатять харків'яни

Також Знай.ua писав, що Кернес заговорив про пандемію в Харкові, кому варто заспокоїтися