У Харкові мешканці міста помітили "таємну резиденцію" самого Януковича. Саме так охарактеризували те, що відбувається на фото, яке зробили в місцевому шиномонтажі.

Цим фото поділилася спільнота Х Салтівка | Харків Instagram.

"Видимо у шиномонтажі на “Любаві” знаходиться таємна резиденція Януковича",- підписали пост адміни сторінки.

На фото ми бачимо 3 автомайстра, які виконують свою роботу. Всі троє стоять до нас спиною і тому виразно видно їх "спецформу", а саме, те що вони одягнені у светри з емблемою "Партії Регіонів".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ясна річ, що користувачі Instagram не могли пройти повз цього фото і не прокоментувати його: ""Вітя - повернися", "А що, відмінні светрики, м'які і теплі.Теж вдома такий валяється))","Янукович повернись","Вони в таких футболках років 5 ходять.","Штаб квартира 😂","Астанавитесь","Це вже реліквія!Де купити?","Зате Крим на мапі 😂 ","Місяць карантину партія регіонів повертається 😂"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тут сиділи Янукович і Порошенко, Зеленський показав саме "нестерпне" місце в Україні

Як повідомляє портал «Знай.ua» Двійник Зеленського, байкер-Янукович і Кошовий звернулися до українкам віршами, емоційне відео

Також «Знай.ua» писав, що Колони військової техніки на дорогах Ростова сполохали притулок Януковича, відео