Протягом усього дня погода у Харкові буде похмурою. Вночі очікується сильний дощ, якому вранці на зміну прийде дощ зі снігом. У другій половині дня опадів не передбачається.

Інформація взято з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в середу, 15 квітня вологість повітря в Харкові складе від 24 до 80%. Стовпчики термометрів показуватимуть від +2 до +11 градусів.


Схід сонця у цей день у Харкові буде спостерігатися у 05:38, а захід можна побачити у 19:31.

15 квітня вшановується пам'ять преподобного Тита чудотворця і мученика Полікарпа. У народі Тита називали Лідоломом, оскільки у цей час розкриваються річки. До середини квітня виходили зимові запаси.

У народі говорили: "Нічого немає, ні кришки, ні зерна, ні краплі"; "Полікарпов день - початок безхліб'я". Наші пращури вважали: якщо у цей день весняні води течуть повільно, лід тоне, значить буде тяжко людям у цьому році.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua тепер документи можна зберігати в електронній формі у себе в смартфоні.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Знай.ua писав, українцям тільки зараз пояснили, навіщо виділили розподіл газу на окремий рахунок.

Нагадаємо, в Україні через погодні умови сильно постраждали водії.