У Харківській області затримали шахрая, який ошукував своїх знайомих і привласнював їх гроші. Про це розповіли у місцевій прокуратурі.

Як повідомляється, чоловік у Краснограді пропонував знайомим жінкам придбати через нього недорогий цукор, брав гроші нібито на купівлю продукту, і ховався з ними. Таким чином він обдурив одну знайому на 400 гривень, а на наступний день на таку ж суму – іншу знайому.

Не зупинившись на досягнутому, він відправився в село Піщанка під Красноградом – там він колись жив і був прописаний за місцем проживання. Свою схему шахрайства, яка працювала безвідмовно, повторив зі знайомою пенсіонеркою – взяв у неї 750 гривень на купівлю цукру, і зник.

Після цього він зайняв у місцевій аптеці 250 гривень, щоб «купити фруктів», а в іншому магазині взяв позику таку ж суму, щоб «купити бензину».

Тим часом обдурені громадяни писали на афериста заяви в поліцію. Його затримали, суд присудив йому рік і місяць тюремного ув'язнення.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, ПриватБанк розповів про умови кредиту в карантинний час.

Як повідомляв Знай. ua, великі українські банки відновили видачу готівки, перелік фінустанов.

Також Знай. ua писав, що шахраї від імені банків відправляють фальшиві СМС українцям, як не потрапити на гачок.