У Харкові в один день, 11 квітня, з різницею приблизно в півтори години, у різних кінцях міста раптово померли двоє велосипедистів. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції області.

Відзначається, що перший випадок зафіксували близько 10:10 на проспекті Героїв Сталінграда: там 38-річний чоловік на велосипеді рухався по проїжджій частині, і раптово впав. Чоловікові стало погано, він помер на місці до приїзду медиків.

Другий випадок стався на вулиці Амосова близько 11:40 – там 31-річний чоловік-велосипедист рухався по тротуару, і спробував об'їхати пішохода. Раптово йому стало погано, він впав і помер. Як і в першому випадку, лікарі позбав зафіксували факт смерті молодої людини.

Фото: соцмережі
Фото: соцмережі
Фото: соцмережі

В даний час судмедексперти з'ясовують причини обох смертей велосипедистів, а правоохоронці – вивчають обставини їх загибелі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, раніше Киянин на BMW на шаленій швидкості влетів у евакуатор і загинув, обіймаючи кермо - відео

Як повідомляє портал "Знай.uа" В зюзю п'яний львів'янин розбив три машини, ховаючись від копів - кадри металевого побоїща

"Знай.uа " писав, що Автобус з евакуйованими українцями потрапив у ДТП в Угорщині, в якому стані постраждалі