У Харкові родина з трьома маленькими дітьми тероризує сусідів горами сміття, яке вони збирають по всій окрузі. Смердючий «улов» вони залишають прямо на сходах у під'їзді. Про це повідомляє один з мешканців будинку в співтоваристві «Х**вий Харків».

«Хочу звернути увагу громадськості на проблему з сусідами за адресою Римарська, 16, кв. 8. Зверталися в поліцію і до пожежників, так само опікунська рада, оскільки в таких умовах живуть троє маленьких дітей від 1 до 10 років. Все безрезультатно», - пише автор посту.

«На фото сходи на другий поверх, в під'їзді стоїть сморід, оскільки сім'я харчується сміттям, який вони збирають по всій окрузі. Його приносять і залишають на сходах. Сміття до самої стелі, пройти вільно неможливо, якщо не дай бог пожежа, евакуюватися не вийде», - додає він.

Скрін, «Х**вий Харків»
Скрін, «Х**вий Харків»
Скрін, «Х**вий Харків»

«У червні ви ще у них їжу просити будете», «А вийти всім під'їздом, п*здюлей дати або провести виховну бесіду, не варіант?», «Ось так і купи квартиру в центрі міста», - зазначають харків'яни.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

«Треба писати офіційні запити в поліцію, пожежників, міськрада, щоб вимагати від них офіційну відповідь. А взагалі, це повний п***ц, звичайно», «У нас було по вулиці подібне, сім'я алкашів, але без такого п**деца з сміттям... дітей забрали і їх позбавили батьківських прав. Жах! Головне, щоб дітей забрали. Підключайте телебачення!», - рекомендують коментатори.

Нагадаємо, Супермаркети знизили ціни на популярні продукти, українці приємно здивовані.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Українцям пропонують заморити черв'ячка, який тільки повзав на тарілці - супермаркет запікає в хлібі тарганів.

Також Знай.uа писав, Цвіль, але не благородна - українцям продають зіпсовані продукти, фото відіб'ється’ють бажання перекусити