ДТП у Харкові за участю швидкої допомоги та легковика забрала життя трьох людей. Ще четверо отримали поранення, повідомляє поліція Харківської області.

Наголошується, що аварія сталася пізно ввечері 10 квітня в районі Рогані, поруч з фабрикою Philip Morris. Легковий автомобіль марки Daewoo Sens на великій швидкості протаранив карету швидкої допомоги УАЗ.

За попередніми даними, за кермом легкового автомобіля перебувала 27-річна жінка. Вона прямувала з боку вулиці Олександра Зубарєва до проспекту Гагаріна, і на повній швидкості виїхала на зустрічну смугу руху. Там вона лоб в лоб зіткнулася зі швидкою.

Фото "Громадське Харків"
Фото "Громадське Харків"

Фото "Громадське Харків"
Фото "Громадське Харків"

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Фото "Громадське Харків"
Фото "Громадське Харків"
Фото Суспільне Харків

Фото "Громадське Харків"
Фото "Громадське Харків"
Фото Суспільне Харків

В результаті зіткнення жінка за кермом Daewoo, і її 33-річний пасажир загинули на місці події. Також загинув 55-річний водій швидкої допомоги.

Поранення отримали четверо людей, які перебували у кареті швидкої - 33-річний пацієнт, двоє санітарів 48-ми років та 38-ми років, і 40-річний фельдшер. Їх госпіталізували.

Автомобільний відеореєстратор швидкої допомоги зобразив момент аварії.

Момент аварії зі швидкою на окружній у Харкові зафіксував відеореєстратор. Як розповів заступник начальника облуправління поліції Сергій Чиж, на кадрах видно, що Daewoo виїхав на зустрічну смугу і врізався у швидку. Внаслідок ДТП троє людей загинули, четверо травмовані: https://bit.ly/3e9InJj

Geplaatst door UA: Харків op Vrijdag 10 april 2020

«Це з якою швидкістю потрібно влетіти в хлібину, що її аж располовинило...», - коментують аварію харків'яни.

Нагадаємо, раніше Киянин на BMW на шаленій швидкості влетів у евакуатор і загинув, обіймаючи кермо - відео

Як повідомляє портал "Знай.uа" В зюзю п'яний львів'янин розбив три машини, ховаючись від копів - кадри металевого побоїща

"Знай.uа" писав, що Автобус з евакуйованими українцями потрапив у ДТП в Угорщині, в якому стані постраждалі