У Харкові, незважаючи на карантин, продовжують реєструвати шлюби. Пандемія коронавіруса не зупиняє закоханих українців – з часу початку карантинних обмежень узаконили свої стосунки вже більше 5,1 тисяч пар по всій країні. Про власному досвіді розповіли виданню «Місто Х» молодята Анастасія і Кирило.

Пара подала заяву взимку і вибрала дату – 8 квітня. В цей день вони почали зустрічатися, Кирило зробив коханій пропозицію, а в цьому році вирішили узаконити відносини.

З введенням карантину стало зрозуміло, що весілля доведеться відкласти. Проте, зателефонувавши в ЗАГС, дізналися, що весілля не скасували. Єдина зміна – бути присутнім молодята повинні тільки в медичних масках і рукавичках.

Фото: «Місто Х», молодята Анастасія та Кирило
Фото: «Місто Х», молодята Анастасія та Кирило
Фото: «Місто Х», молодята Анастасія та Кирило

Прибувши в призначений час, пара опинилася перед зачиненими дверима установи. Їм відкрили двері з торця, забрали паспорти і залишили чекати на вулиці. Згодом їх відвели в зал для урочистих заходів і провели церемонію одруження.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

«Я думала, що обійдеться без церемонії, але немає – її провели, як годиться. Ми обмінялися обручками, отримали свідоцтво про шлюб, співробітниця сфотографувала нас. На все про все - півгодини. Найдивнішим було те, що у великому залі були тільки ми в масках і рукавичках і одна-єдина співробітниця в такий же екіпіровці», - ділиться враженнями дівчина.

Нагадаємо, як не заразитися коронавірусом — прості рекомендації, здатні врятувати життя.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям офіційно заборонили виходити з дому.

Також портал Знай.uа писав, що в Кабміні наплювали на карантин і дозволили маршруткам набирати більше 10 пасажирів.