В мережу інтернет потрапили фото з лікарні, в яку будуть відправляти хворих коронавирусной інфекцією в місті Куп'янськ Харківської області. Знімки опублікував телеграм-канал Kharkiv Journal.

«Фото від Харківської ОДА, де будуть лікувати коронавирусных в Куп'янську. Та вже, хлопці, напевно, краще здохнути відразу», - коментують оприлюднені фото в співтоваристві.

В Харківській обласній держадміністрації відзначили, що в лікарні Куп'янського району готові прийняти до півсотні пацієнтів з коронавірусом, а при необхідності кількість ліжок можна збільшити вдвічі. Всього в лікарні 355 ліжок.

Крім того, в ХОДА заявили, що лікарня забезпечена всіма необхідними засобами захисту на місяць роботи, а також оснащена 16 апаратами для штучної вентиляції легенів (ШВЛ).

Між тим, опубліковані фото лікарні не викликають оптимізму: на знімках – залізні панцирні ліжка радянського зразка, застаріле обладнання та інші «принади» вітчизняної медицини.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Фото: ХОДА
Фото: ХОДА

Фото: ХОДА
Фото: ХОДА

Фото: ХОДА
Фото: ХОДА

Фото: ХОДА
Фото: ХОДА
Фото: ХОДА

Лікарня увійшла в число 17 медустанов, які будуть приймати хворих з коронавірусом.

Нагадаємо, як не заразитися коронавірусом — прості рекомендації, здатні врятувати життя.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям офіційно заборонили виходити з дому.

Також портал Знай.uа писав, що в Кабміні наплювали на карантин і дозволили маршруткам набирати більше 10 пасажирів.