У Харкові під час карантину знову активізувалися "псевдо газовики", які виманюють з містян гроші.

Про це повідомили у прес-службі "Харківміськгазу".

Так,у Харкові під час карантину шахраї скористалися можливістю та під виглядом працівників "Харківміськгазу" псевдо-газовики займаються вимаганням з мешканців будинків, коштів за проведення уявних робіт. Такі шахраї нещодавно були виявленні у Московському районі міста.

Харківміськгаз

До містян почали навідуватися люди одягнені в якийсь спецодяг, маючи при собі бейджи, представляються працівниками АТ "Харківміськгаз". Таким чином шахраї вимагають кошти за неіснуючі роботи.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Починаючи з 17 березня 2020 року, в АТ "Харківміськгаз" введений карантин, як і по всій країні. Тому, ніякої діяльності з перевірки, заміні газового обладнання, встановлення лічильників газу тощо, "Харківміськгаз" не проводить. В штатному режимі працює лише аварійно-диспетчерська служба 104, яка виїжджає на виклики споживачів для ліквідації витоків газу", - сказано у повідомленні підприємства.

Варто відзначити, що всі працівники газової компанії мають при собі службове посвідчення, з фотокарткою, зазначенням посади, логотипом та печаткою підприємства. При виявленні підозрілих осіб одразу ж телефонуйте до поліції за номер 102.

Нагадаємо, що киян сполохав спритний аферист, що б'є на жалість - "допоможіть поховати бабусю"

Як повідомляв Знай. ua ПриватБанк розповів, що буде за неоплачений кредит.

Також Знай.uа писав, як пересуватися машиною на карантині, список заборон і документів. Нові правила карантину в Україні