У Харкові на Науковій в ніч на суботу, 5 квітня, горіло кафе «4 сезони». Очевидці кажуть, що займанню передував потужний вибух в приміщенні. Про це повідомили в співтоваристві «Х**вий Харків» у соцмережі Instagram.

«На Науковій підгоріло», - зазначають автори посту.

«Якось дивно за останні дні пів Харкова підгоріло», «Я в а**е від 2020 року, товариші», «Ох вже ці гарячі араби», «Знову шашлики всьому виною...», «Кальян забули вимкнути», - коментують городяни.

«Якого хріна такі наслідки? Пожежні приїжджали на виклик?», - «Пожарка приїхала через 7 хвилин після вибуху», «Давай, скажи, що пожежники них*я не робили, по-твоєму, величезна будівля гаситься за 10 хвилин?»

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У ДСНС відзначають, що на момент їх прибуття вогонь встиг охопити 100 квадратних метрів території, на ліквідацію пожежі знадобилося близько години часу.

Інформації про постраждалих не надходило, сума збитку встановлюється.

Нагадаємо, страшні кадри змусять задуматися кожного - в мережі показали фото врятованого зайчика після спалення сухостою.

Як повідомляв портал Знай.uа на Закарпатті злісні палії ледь не знищили перлину природи України - долину нарцисів.