Олена Зайцева та Геннадій Дронов, яких визнано винуватцями смертельної ДТП у Харкові із чисельними жертвами, наразі мають намір оскаржити винесені їм вироки у Верховному суді. Про це повідомляє «ТСН».

Зазначається, що суд присудив обом фігурантам гучної справи по десять років тюрми, однак вони вважають це покарання надто жорстким.

Наразі у Києві триває слухання касаційної скарги Дронова, під час судових засідань сам підсудний перебуває у Харкові та спілкується через відеозв’язок. Одна з вимог адвоката Дронова – повернення справи до суду першої інстанції та її повторний розгляд.

Така можливість обурює родини загиблих та постраждалих внаслідок аварії. Вони вважають, що таким чином Дронов може пом’якшити собі вирок суду.

Разом із тим, сторона захисту Зайцевої стверджує, що винуватиця шести смертей заслуговує на виправдання, оскільки є ще молодою та хворіє. За їхніми словами, це не Зайцева протаранила автомобіль Дронова, а навпаки.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Родичі постраждалих побоюються, що таким чином врешті-решт обидва винуватця ДТП можуть опинитися на свободі достроково.

Нагадаємо, у Києві п'яна мати трьох дітей влаштувала жорстке ДТП і вдавала пішохідом.

Як повідомляв Знай.uа у Харкові фанат Зайцевої на Ford не пропустив швидку допомогу на виклик, кадри ПП.

Знай.uа писав, у Києві банда в масках підпалила Range Rover, не помітивши камер - злочинців видала відео.