Від початку карантину в Харкові сталося багато змін в роботі транспорту. Без потрібних пропусків в транспорт не потрапиш, метро не працює.

Харків'яни знайшли спосіб зміцнити здоров'я і добиратися в потрібні місця на двоколісному транспорті. Про це повідомляє МГ Об'єктив.

Городяни стверджують, що велосипед - це хороший спосіб врятуватися від будь-яких інфекцій у транспорті.

Один з харківських велосипедистів Сергій розповідає, що зараз на вулицях міста стало набагато більше велотранспорту, так як людям треба добиратися на роботу.

Пересіли на велосипеди цілі підприємства. Так працівники філії Південної Залізниці тепер теж добираються на роботу на велосипедах. Диспетчер поїзда Анатолій каже, що сів на велосипед на карантині.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Велосипедист, фото з вільних джерел
Велосипедист, фото з вільних джерел

Досвідчені велосипедисти радять бути дуже уважними і дотримуватися правил дорожнього руху, щоб не стати жертвою ДТП.

Юрій Чорнобук (велосипедист) каже, що по дорогах завжди їздить у шоломі, використовує світловідбиваючі аксесуари, а також ліхтарик на велосипеді. Також обов'язково потрібно показувати рукою повороти якщо їдете по трасі.

Фахівці радять не забувати про дезінфекцію і на велосипеді, обробляйте велосипед від мікробів теж.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві водій і велосипедист влаштували жорсткий махач після ДТП: розборки "по-дорослому" потрапили на камеру

Як повідомляє портал «Знай.ua» Велосипедист підкорив вулкан заввишки 6 тисяч метрів

Також «Знай.ua» писав, що Велогонщик-чемпіон "з глузду з'їхав" на карантині і спивається разом з козою