Винуватці смертельного ДТП в Харкові, внаслідок якого загинуло шестеро людей збираються оскаржити свій вирок у Верховному суді.

Про це повідомляє інформаційний портал "Факти".

Вже 3 квітня відбудеться засідання у Верховному суді Києва за участю Олени Зайцевої та Геннадія Дронова. Суд відбудеться в форматі відеоконференції без участі журналістів. На зв'язку будуть адвокати засуджених, з боку звинувачення — прокурор Генеральної прокуратури.

Олена Зайцева в залі суду
Олена Зайцева в залі суду


Районний суд Харкова засудив Зайцеву і Дронова до десяти років в'язниці. Цей вирок затвердив і Харківської апеляційний суд, після чого обидва засуджених вирушили відбувати покарання. Дронов — у виправну колонію в Полтавській області, а Зайцева — у виправний центр в Дніпропетровській області.

Але, виявилося, що підсудні не згодні з висновком суду і подали скарги у Верховний суд. Зазначимо, що справа не буде розглядатися заново, а лише будуть розбиратися в окремих питаннях на які і поскаржилися засуджені.

Нагадаємо, у Києві п'яна мати трьох дітей влаштувала жорстке ДТП і вдавала пішохідом.

Як повідомляв Знай.uа у Харкові фанат Зайцевої на Ford не пропустив швидку допомогу на виклик, кадри ПП.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Знай.uа писав, у Києві банда в масках підпалила Range Rover, не помітивши камер - злочинців видала відео.