Вранці 30 березня небайдужі містяни викликали поліцію до багатоповерхівки на проспекті Альошина.

«Працівник комунальної служби власними очима бачив, як чоловік на балконі б'є цуценя спанієля табуретом. Собака вила від болю на всю вулицю. Поліцейським горе-власник розповів, що собака належить його дружині і таким чином він «виховував» собаку, яка граючи, стрибнула на ліжко. Побиту напівживу собаку, а також двох кішок і морську свинку вилучили і привезли до нас», - розповіли в Центрі поводження з тваринами.

На даний момент 5-місячне щеня спанієля знаходиться у ветеринарній клініці. В руки малюка медикам передали в жахливому стані – у песика була закривавлена паща, вибиті зуби і щелепи.

побите щеня, фото ГородХ
побите щеня, фото ГородХ

«Судячи за зовнішніми ознаками, у цуценяти черепно-мозкова травма і крововилив в очі. Вибита щелепа давно, схоже, що били тварина систематично. На даний момент жодних прогнозів ветеринари не дають. Щеня ні чого не потребує – корм і медикаменти є», - сказали в притулку для тварин.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Зараз з даним інцидентом розбираються правоохоронні органи. Факт події зареєстрували в Єдиному обліку Індустріального відділу поліції. Вирішується питання про кваліфікацію події Кримінального кодексу.

побите щеня, скріншот з відео
побите щеня, скріншот з відео

Тим часом, звістка про те, що трапилося розлетілася по інтернету та інтернет-користувачі миттєво вирахували «шкуродера». Ним виявився 36-річний Володимир Котенко, який працює охоронцем в місцевому супермаркеті.

Обурені користувачі соцмереж навіть готові вершити самосуд над нелюдом. У коментарях під тематичними постами харків'яни загрожують чоловікові зробити з ним те ж саме, що він творив з маленьким цуценям.

Наприклад, найпалкіші зоозахисники мали намір зустрітися з Володимиром Котенко у вівторок, 31 березня. Чим закінчилася ця історія – поки невідомо.

Как вчера спасали малыша.

Geplaatst door Харьков 1654 op Dinsdag 31 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Знущання над тваринами дорого обійдеться гицелям, що готує новий закон

Як повідомляє портал «Знай.ua» Зоопарк вибив зуби мавпочці і закував у ланцюги на потіху туристам, кадри тваринної жорстокості

Також «Знай.ua» писав, що Киянам заборонять фотосесії "з милим хлопцем" - без цих кадрів осиротіє Instagram