Мер Харкова Геннадій Кернес розповів, що в разі потреби готовий посилити карантинні заходи у зв'язку з коронавірусом.

Про це Кернес розповів в інтерв'ю виданню "Українська правда".

Так, Кернес розповів, що у випадку особливої необхідності готовий до посилення карантинних заходів. При цьому зазначив, що його завдання, як мера міста не допустити поширення вірусу серед городян.

Геннадий Кернес, фото: Город Х
Геннадий Кернес, фото: Город Х


" Наше завдання, в рамках наших повноважень, зробити все, щоб харків'яни не хворіли масово, щоб не збиралися масово, якщо вірус так чіпляється до всіх. У нас є свої повноваження, у облдержадміністрації свої, у Кабміну свої – і кожен повинен відпрацювати все для того, щоб жорсткість заходів, якщо таке буде, було обгрунтованою", – зазначив мер Харкова.

Також Геннадій Кернес висловив надію, що прогнози про те, що коронавірусом перехворіють 50% населення, не виправдаються.

Нагадаємо, евакуйованих українців прирівняли до сирійським біженцям.

Як повідомляв Знай. ua евакуйованих з Москви українців кинули напризволяще.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також Знай. ua писав, що евакуйовані з В'єтнаму українці відмовляються від ізоляції і намагаються вирватися з аеропорту силою.