У Харкові один з містян вирішив грунтовно захиститися від коронавірусу і прийшов до супермаркету у вельми оригінальній масці.

Відповідне фото з'явилося в "h_kharkov".

України вже тривалий час перебуває на карантині через пандемію коронавірусу. У зв'язку з цим люди почали масово носити на вулицях медичні маски і гумові рукавички, щоб уникнути потрапляння вірусу на слизові оболонки.

Так, один харків'янин вирішив грунтовно підготуватися до виходу на вулицю, і для цього надів у супермаркет карнавальну маску, при цьому на неї також начепив медичну маску.

Фото h_kharkov

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Захист від корони максимального левела в Рості", - сказано в повідомленні "h_kharkov".

Зазначимо, що на час карантину варто уникнути відвідування місць з великим скупченням людей, в цей час краще більше часу проводити вдома і не залишати його без крайньої на те необхідності. Також на вулиці варто використовувати медичні маски і гумові рукавички.

Нагадаємо, сотні тисяч захисних масок з Китаю виявилися бракованими, влада відкликає величезну партію.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , інфікована Covid-19 парафіянка могла заразити десятки прихожан церкви на Закарпатті.

Також "Знай.uа" писав, що "Через пару тижнів буде пізно" - емігрантка в Італії попередила про неминучу катастрофу від коронавіруса