У Харківській області, в місті Ізюм, на час карантину організовано рейди патрульних груп, що складаються із вчителів. Про таку ініціативу міської влади повідомив заступник мера Ізюма Володимир Мацокін, передає "Суспільне".

Як зазначається, на вулиці вивели для патрулювання педагогів - вчителів та вихователів дитячих садочків. За словами Мацокіна, місто розділили на умовні сектори та закріпили їх території за місцевими освітніми закладами. Крім того, вчителі чергують за певним графіком.

Задача вчителів – виявляти на вулицях дітей, яких батьки відпускають гуляти замість того, щоб тримати їх вдома. Таким дітям педагоги мають пояснювати, що карантин і канікули – різні речі, відправляючи їх додому та обмежуючи їхнє спілкування з іншими дітьми.

Разом із тим, Міністерство освіти України не в захваті від ініціативи місцевих чиновників. Там нагадали, що задача вчителів під час карантину – організувати дистанційне навчання, а не ходити вулицями та виловлювати порушників режиму.

Нагадаємо, принц Чарльз і прислуга Єлизавети заразилися коронавірусом. У 71-річного Принца Чарльза виявили небезпечну інфекцію.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", швидкі тести на коронавірус — у Швейцарії та Німеччині заробили кіоски Corona Drive In. В Європі тепер стало можливо зробити швидкі тести на коронавірус, не виходячи з машини.

Також Знай.uа писав, з Італії прямо в ліс – карантин штовхає людей на несподівані вчинки. Українець прийняв цікаве рішення після приїзду з Італії.