Мешканці Харкова прислухалися до рекомендацій Кабінету міністрів України і спробували зробити ліфти в своїх будинках більш безпечними. Лайф-хак від харківських умільців показали в пабліку «Х**вий Харків» у соціальній мережі Instagram.

«Боротьба з вірусом в ліфтах на вулиці Кричевського», - підписали кумедне фото автори посту.

На опублікованому знімку – поролонова «підставка», прикріплена до стінки ліфта. У неї встромлені половинки звичайних зубочисток, якими «винахідники» пропонують натискати кнопки на панелі. Нижче прикріплена «інструкція» по використанню пристосування.

«Дорогі сусіди, давайте подолаємо коронавірус разом! 1. Візьміть зубочистку. 2. Натисніть нею кнопку ліфта. 3. Викиньте зубочистку в коробочку. Будьте здорові!», - пише невідомий доброзичливець.

Фото: «Х**вий Харків»

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«Люди вкрадуть скоро ці зубочистки додому», «Так у людей же є туалетний папір для цього», «Розробка салтівських вчених», - сміються городяни.

"Я не хочу нікого лякати, але вірус скоро пошириться необоротно. Основний шлях зараження - за допомогою грошових банкнот. Зберіть усі свої купюри в одноразових рукавичках і покладіть їх у герметично запечатаний пакет за дверима. Скиньте адресу мені,
завтра зранку я приїду за пакетами. Я роблю це для громадської охорони здоров'я. Не треба мені дякувати!", - додають жартівники.

Нагадаємо, коронавірус в супермаркетах — інфікований Борис Джонсон знайшов вихід.

Як повідомляв Знай.uа, Лукашенко знайшов "ліки" від коронавіруса — це краще трактора.

Знай.uа писав, гречка з автографом - українці висміяли показову "благодійність" Порошенко на карантині.