У Харкові магазин «Простір» облюбували злодії. Другий день поспіль вони крадуть з маркету пральний порошок. Про це пишуть у паблике «Х**вий Харків».

«На ХТЗ вже другий раз нахабно крадуть пральний порошок з магазину «Простір»», - пишуть автори посту.

В коментарях городяни припускають, що в усьому винен карантин.

«Насправді, зараз у багатьох закінчаться гроші і багато буде таких випадків, як би сумно це не звучало», «Нє, ну а що, прати всім треба)))», «Папір закінчився, треба ж чимось с**ку мити», «Піском нехай протирає, або золою з гашеним вапном, злодюга», «Ти б порошком це робила в такому випадку? Хороший варіант», «Це норма в подібній ситуації. Якщо карантин затягнеться, то почнуться розбій та збройні пограбування і просто заворушення. Це всього лише логічне продовження... В нормальних країнах людям платять їх зарплату за вимушене перебування вдома без роботи», - пишуть вони.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«Підвищили ціни на все тепер, і люди почали красти, а що далі буде? Грошей, мабуть, немає, ось і доводиться йти на слизьку дорогу», - припускають харків'яни.

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Як повідомляв портал Знай.uа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками.

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.