У Харкові на перехресті вулиці Бакуліна і проспекту Науки пізно ввечері 27 березня сталася ДТП, в якій брали участь відразу три автомобілі, два з яких належать поліцейським. Про це розповіли в управлінні місцевої поліції.

Відзначається, що учасниками аварії стали службове поліцейське авто Mitsubishi Outlander, а також Lexus і Мazda.

Попередньо встановлено, що автомобіль патрульних здійснював поворот з включеними спецсигналами, коли в нього влетів Lexus. Останнього з силою відкинуло на припаркований на узбіччі автомобіль Мazda.

Фото: "Харків LIVE"
Фото: "Харків LIVE"

Фото: "Харків LIVE"
Фото: "Харків LIVE"

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Фото: "Харків LIVE"
Фото: "Харків LIVE"

Фото: "Харків LIVE"
Фото: "Харків LIVE"

Фото: "Харків LIVE"
Фото: "Харків LIVE"
Фото: Харків LIVE

Дтп харьков! Проспект Науки 27.03.2020

Страшное ДТП сейчас в Харькове на проспекте Науки возле Кофеина (видео) Со слов очевидцев: полицейский Outlander совершал разворот, в этот момент в него въехал Lexus и от удара вылетел в припаркованную у дороги Мазду. Жертв вроде нет, но «скорая» забрала мужчину.

Geplaatst door Харьков City op Vrijdag 27 maart 2020

За даними місцевих ЗМІ, водієм Lexus виявився екс-співробітник поліції, який є підозрюваним у справі про стрілянину в журналіста під час масових протестів на ринку «Барабашово».

У поліції додали, що прибулі на місце події медики госпіталізували пасажирів Lexus і Мazda. Водії обох авто також опинилися в лікарні з травмами.

"Зайцева на вихідні додому приїхала", "І копів викликати не треба", "З такими козирними учасниками ДТП "виявиться", що поки вони стояли припаркованими, на них налетів коронавірус", "Винен той, у кого машина дешевше",- коментують аварію харків'яни.

Нагадаємо, у Києві п'яна мати трьох дітей влаштувала жорстку ДТП і вдавала пішохіда.

Як повідомляв Знай.uа у Харкові фанат Зайцевої на Ford не пропустив швидку допомогу на виклик, кадри ПП.

Знай.uа писав, у Києві банда в масках підпалила Range Rover, не помітивши камер - злочинців видала відео.