В Україні продовжує лютувати коронавірус. Через це харків'яни звернулися до мера міста Геннадія Кернеса з проханням попросити допомоги у китайців.

Відповідна петиція з'явилася на сайті міської ради.

Харків'янин, який розмістив цю петицію впевнений, що перемогти коронавірус можна тільки звернувшись за допомогою до уряду Китаю з проханням допомогти побудувати в Харкові спецклініку.

Коронавірус в Україні, скріншот: YouTube
Коронавірус в Україні, скріншот: YouTube


" Китай в даний час є єдиною державою, яка має людські ресурси, професійні ресурси, матеріальні та інші ресурси для припинення захворювання коронавірусом. Це святий і моральний борг китайців - допомогти всім державам, які постраждали від захворювання, яке народилося в Китаї", - вважає харків'янин Сергій Ігорович.

На сьогодні пропозицію підтримали кілька десятків городян. Якщо за короткий час петиція набере 5 000 голосів, у мерії зобов'язуються її розглянути і опублікувати відповідь.

За станом на вечір 26 березня в Україні налічується 196 разі захворювання коронавірусом, 5 з них - летальні. Одній людині вдалося вилікуватися.

Нагадаємо, Пальчевський пояснив, чим погані китайські тести на коронавірус

Як повідомляв портал Знай.ua резиденти США подали позов на Китай

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також Знай.ua писав, чому коронавірус атакував планету і коли настане пік захворюваності в Україні