Харків'яни були вкрай неприємно здивовані, коли замість обіцяних соковитих і апетитних піц, замовлених в одній з популярних піцерій міста, отримали щось «неїстівне і бридке». Про це самі потерпілі написали в телеграм-каналі «Чорний список Харків», опублікувавши відповідні фото.

«Неїстівні піци з волоссям», - підписала фото постраждалі.

За їх словами, вони «замовили дві піци в PizzaLife через сервіс доставки «Ракета». Обидві піци неїстівні, смак жахливий».

Але на цьому неприємні сюрпризи для клієнтів не закінчилися – в одній з піц вони виявили чиєсь чорне волосся.

Скрін, телеграм-канал «Чорний список Харків»

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«А у другий було, до всього іншого, волосся. До речі, після цієї піци хлопці почували себе не дуже», - зазначає автор скарги.

Нагадаємо, нагодували піцою з волоссям і зробили винними — парі в кафе запропонували вигідну акцію". У кафе клієнтам принесли холодну піцу з волоссям, проте запропонували знижку.

Як повідомляв портал "Знай.uа", м'ясо на підлозі і облуплені стіни їдальні — чим годують студентів. Показали, як зберігають м'ясо в студентській їдальні Харківського національного університету повітряних сил.

Також Знай.uа" писав, що замість паштету гидка рідина чого ледь не наївся покупець Сільпо, фото.