Через карантин в квітні 2020 року харківські пенсіонери з інвалідністю отримають надбавку до пенсії. Однак пощастить не всім.

Про це повідомляє інформаційний портал "Вечірній Харків".

У квітні 2020 року пенсіонерам, які отримують менше п'яти тісяч гривень в місяць виплатити додатково по тисячі гривень із Пенсійного фонду. Зазначимо, що це буде лише одноразова надбавка до пенсії. Крім того, додаткову тисячу отримають інваліди дитинства, діти з інвалідністю та одержувачі соціальних пенсій.

Пенсіонери, скріншот: YouTube
Пенсіонери, скріншот: YouTube


За інформацією Департаменту соцзахисту на Харківщини цю одноразову допомогу отримають 673 142 людини. При цьому зазначимо, що надбавки будуть нараховуватися автоматично і нікуди звертатися з цього приводу не потрібно.

Нагадаємо, Лазебна розповіла про нарахування пенсій і виплат.

Як повідомляв Знай. ua, міністр Лазебна в ефірі "Право на владу" звернулася до всіх пенсіонерів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Також Знай. ua писав, що міністр соцполітики Марина Лазебна отримала в радники Котика.

Нагадаємо, чміністр соціальної політики Марина Лазебна провела в понеділок, 23 березня, брифінг щодо посилення соціального захисту населення.