Україна вже тривалий час знаходиться на карантині через пандемію коронавірусу. Через це закрилися всі заклади, крім аптек, заправок і продуктових магазинів. У період карантину всіх українців просять мінімізувати відвідування місць з великим скупченням людей.

Але мабуть не всі готові дотримуватися карантину. Так у Харкові на дитячому майданчику помітили дітей. Навіть незважаючи на те, що тут все було огороджено сигнальними стрічками. Їх просто зривають і йдуть гратися в звичному для всіх місці.

Фото ВІХА (Харків)

У середу, 25 березня Кабмін продовжив карантин на всій території України до 24 квітня. У цей період медики радять якомога більше проводити час вдома, і не залишати його без особливої на те потреби. Також на вулиці слід використовувати медичні маски і гумові рукавички, щоб уникнути потрапляння вірусу на слизові оболонки.

Фото ВІХА (Харків)

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За даними ЦГЗ, станом на 22:00 25 березня в Україні 145 лабораторно підтверджених випадки COVID-19, з них 5 летальних, 1 пацієнт одужав. За добу виявлено 32 нові випадки.

Нагадаємо, раніше вчені довели, що антибактеріальне мило небезпечно для здоров'я.

Як повідомляв портал "Знай.ua" , зворотний ефект: протимікробний засіб в зубних пастах посилює небезпечні бактерії.

Також "Знай.ua" писав, що вчені назвали головну небезпеку зубної пасти: таблетки вже не допоможуть.