Українці продовжують заражатися коронавірусом. Так, у Харкові зафіксували підозру на зараження вірусом COVID-19.

Про це повідомила головний санітарний лікар області Любов Махота у програмі "Тема дня" на UA: Харків.

Любов Махота розповіла, що у них є зафіксований випадок підозри на коронавірус. У хворого вже взяли аналізи і відправили в Київ для отримання більш точного результату.

Скріншоти


"Ми маємо ще одну підозру. Деталей я ще розповісти вам не можу, але є підозра, є лабораторно підтверджений випадок у Харкові. Він не враховується, оскільки алгоритмом ВООЗ передбачено обов'язкове підтвердження в національній референс-лабораторії у Києві. Якщо там буде підтверджений цей випадок, тоді він буде враховуватися вже за Харківською областю", — сказала Махота.

За даними ЦГЗ, станом на 22:00 25 березня в Україні 145 лабораторно підтверджених випадки COVID-19, з них 5 летальних, 1 пацієнт одужав. За добу виявлено 32 нові випадки.

Нагадаємо, карантин і режим надзвичайної ситуації в Україні діятиме до 24 квітня з можливістю продовження. Таке рішення ухвалив Кабмін 25 березня.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua , Моз поділилося статистикою, яка змушує замислитися над масштабами і темпами поширення коронавіруса в Україні.

Також портал Знай.ua писав, що за минулу добу кількість жителів Києва, заражених коронавірусом, зросла до 31 людини.