Відвідувати церковні служби у Харкові відтепер заборонено через карантин. Порушників цього припису каратимуть правоохоронці. Про це повідомили у головному управлінні Національної поліції області.

За словами керівника місцевої поліції Валерія Сокуренка, нещодавно таке небезпечне для здоров’я громадян в умовах епідемії скупчення людей було зафіксовано в одній із церков на території Московського району.

Правоохоронець зазначив, що подібні зібрання в умовах, що склалися у країні, не повинні проводитися заради безпеки самих громадян.

«За таке ми будемо складати адміністративні протоколи. Ми змушені це робити, і ми будемо це робити. Я не кажу про кримінальну відповідальність, але про адміністративну кажу вже зараз", - наголосив Сокуренко.

Як повідомляв портал Знай.uа, народний депутат від партії "Слуга народу" Руслан Горбенко заявив, що зараз знаходиться в одній зі столичних лікарень з підозрою на коронавірус.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що в Україні можуть ввести режим надзвичайного стану – як зміниться життя людей.

Нагадаємо, компанія "Укрпошта" під час карантину може частково змінювати умови доставки, вручення і безкоштовно зберігати реєструються у відділення об'єкти відправлення.