У деяких маршрутках Харкова з'явилися незвичайні огорожі з плівки.

Про це повідомляє в соціальній мережі instagram спільнота "h_kharkov".

Україна вже тривалий час перебувають на карантині через пандемію коронавірусу. Зараз всі українці намагаються захистити себе від цього вірусу і використовують медичні маски захисні окуляри і гумові рукавички, щоб уникнути потрапляння вірусу на слизову оболонку.

Скріншоти

Один з маршрутників Харкова вирішив грунтовно захиститися від вірусу і зробив огорожу з плівки від інших пасажирів у транспорті. Таким чином водій маршрутки обмежив всякий контакт з пасажирами.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Всього в Україні 113 випадків захворювання коронавірусом, 3 - з летальним результатом, 1 - вилікувався.

Зазначимо, що на час карантину варто уникати місць з великою кількістю людей. В цей період краще не залишати свій будинок без особливої на те потреби, щоб уникнути зараження коронавірусом. Також МОЗ радить на вулиці використовувати медичні маски і гумові рукавички, щоб мінімізувати потрапляння вірусу на слизові оболонки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, психолог Дмитро Карпачов застеріг про можливі проблеми в сім'ї під час карантину.

Як повідомляв портал Знай.ua , Комаровський пояснив, чому безглуздо купувати апарати для вентиляції легень.

Також портал Знай.ua писав, як носити медичні маски і захищають вони.