Дотримуватись карантинних заходів - найкращий спосіб уберегти себе від зараження. Про це сказала завідувач кафедри епідеміології Харківського національного медичного університету Тетяна Чумаченко.

За словами медика, як ніколи, важливо не відвідувати місця масового скупчення людей, а також перестати користуватися громадським транспортом. Своє відео-звернення до харків'ян Тетяна Чумаченко опублікувала в соцмережах.

Рекомендации Харьковчанам от заведующей кафедры эпидемиологии ХМУ

Рекомендации Харьковчанам от Татьяны Чумаченко, заведующей кафедры эпидемиологии Харьковского медицинского университета. COVID-19 Советы, которые помогут Вам не заразиться !

Geplaatst door Харьков City op Zondag 22 maart 2020

Нагадаємо, так само своїми порадами, як убезпечити себе від епідемії поділилася блогер Олена Міро:

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще
  • Після кожного відвідування громадського місця — душ.
  • Мити руки кожні дві години. Або як мінімум обробити їх антисептиком;
  • До лиця не торкатися ні за яких обставин;
  • Не палити брудними руками;
  • Самі брудні речі на світі — це не унітаз, а ваш смартфон і пістолет колонки на бензозаправці. Відповідно, на заправці не хапайте нічого без рукавичок, а смартфон обробляйте серветками і антисептиком раз в годину-два і коли повернулися додому;
  • Крім брудних рук та обличчя, ворота будь-респіраторної інфекції — слизові носа і рота. Кожні дві години промивайте ніс Аквафором і полощіть рот яким-небудь Листерином.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українцям порадили, як убезпечити автомобіль для профілактики коронавіруса

Як повідомляє портал «Знай.ua» Пандемія в світі і ситуація в Україні – як протікає хвороба і хто в зоні ризику

Також «Знай.ua» писав, що Алкоголь не лікує коронавірус, але допоможе не заразитися – відкриття вчених